• Introduktion til Yoga

  Introduktion til Yoga hos Rødovre Fitness lørdag d. 2. juli kl. 12.30 – 14.00!

  Det koster kr. 50,- og tilmelding kan ske på Facebook

  Har du lyst til at prøve yoga, så er der mulighed for at prøve “kræfter” med denne bevægelsesform. Yogaformen er primært Hatha, Alle – uanset alder og erfaring med yoga kan være med. Der indgår styrke, fleksibilitet, smidighed samt fokus på din vejrtrækning og du vil arbejde med yogaøvelser, der bringer kroppen i en bedre balance, holdning og bevægelse. Øvelserne udføres korrekt og anatomisk forsvarligt og der er plads til individuelle behov. Vi afslutter med en afspænding.

  Lidt om underviseren:

  Med over 20 års erfaring inden for bevægelsesfaget hjælper Mabel Kernn dem, der vil ha’ bedre balance, holdning og bevægelse. Dette gælder både professionelle indenfor sport og teater, virksomheder med behov for et bedre arbejdsmiljø og ikke mindst for helt almindelige mennesker med eksempelvis ondt i ryggen, skulderen eller smerter i nakken. Samt dem, der bare vil opleve den øgede energi, det giver at bevæge kroppen.

  Hendes tilgang til at arbejde med kroppen er holistisk og med 20 års erfaring inden for bevægelsesfaget. Først som uddannet idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut. Sidenhen uddannet fysioterapeut i Kbh. og efteruddannelserne og passionen inden for Pilates, yogaen og Z-health´s verden er hun godt “klædt på” til at sammensætte den præcise undervisning eller behandling, som passer til den enkeltes behov og som derfor også giver de bedste resultater.

  11218988_1135354866509757_6680339226435362598_n

  Vil du vide mere om underviseren kan du gå til: http://mabelkernn.dk

Skriv Et Svar

Annuller Svar