Rødovre Fitness Club er et lokalt fitness- og healthcare-center med begrænset personaletid, der er derfor perioder hvor centret er selvbetjent.

Adgang kl 05 – 24 for medlemmer.

Vi har siden vi startede i april 2015 haft vokseværk i form af mange flere hold på ugeskemaet, men også i form af flere lokaler. Vi er ikke kun et motionscenter, vi samarbejder med flere forskellige trænings- og sundhedsudbydere, som også anvender lokalerne og har deres egne kunder. På den måde er der næsten altid en eller anden form for aktivitet i huset – og det nyder vi!

Vi ønsker at alle vores medlemmer og andre kunder skal kunne føle sig hjemme. Vi bestræber os på at omgivelserne altid fremstår pæne, rene og ryddelige. Udstyret skal altid være rent og fungere. Vi opfordrer altid alle vores medlemmer og andre kunder til at respektere dette og selv at deltage aktivt i at holde centret rent og ryddeligt.

Hos os træner vi sammen under rolige, afslappede og hyggelige forhold. Det er samtidig en god social base for mange af vores medlemmer. Her møder du dine nye venner!

Vi henvender os til alle med behov for sund motion, genoptræning, skadeforebyggelse og samtidig til idrætsklubber, små og mellemstore virksomheder med behov for fitness- og sundhedsydelser i Rødovre.

Vi tilbyder al klassisk fitnesstræning, personlig træning samt en holdplan med specielle holdtyper med super dygtige instruktører, som alle er indstillet på at yde den bedste personlige vejledning.

Træning for børn under 15 år:

Vi tilbyder, at forældre med børn fra 10 års alderen kan træne sammen. Det eneste det kræver, er en enkelt grundig gennemgang af udstyret sammen med vores instruktør. Herefter kan familien træne sammen på egen hånd så tit de har lyst. Børn under 15 år må ikke træne alene uden en godkendelse fra en forældre.

Gratis prøvetræning:

Vi har plads til flere, så kom forbi og få en gratis prøvetræning.

Samarbejdsaftaler:

Vi samarbejder med:

DanceLab.dk, WellbikeFit and Jump DenmarkLove2DanceDanmarks MavedanserskoleFalck HealthcareHair and Lashes by TanjaMake Friends With Your BodyErhvervsnetværket Rødovre & omegn, Rødovre HåndboldklubGå-Lunt-Løb RødovreRødovre og Omegns Gymnastikforening.

Vi samarbejder gerne med lokale virksomheder, foreninger eller lignende – kontakt os og hør nærmere.