STORMFYSIK.dkstartside

Personlig Træning:

Jeg tilbyder skræddersyet personlig træning her i Rødovre Fitness Club’s lokaler.

Udover min baggrund som fysioterapeutstuderende har jeg en personlig træner- og kostvejleder uddannelse bag mig.

Jeg har tidligere arbejdet som personlig træner i Fitness World, hvor jeg har hjulpet mine klienter med at nå deres mål. Ønsker du en gratis uforpligtende samtale om dine mål, så kontakt mig og hør mere!

Vi tilbyder 55min. Personlig træning for 499kr.  eller 10 klip: 4.500kr.

Når du har et forløb hos mig, får du altid et skræddersyet træningsprogram tildelt, så du også kan træne på egen hånd. Derudover har du altid mulighed for at kontakte mig for sparring og vejledning, når der er brug for det.

Udover Personlig Træning, tilbyder vi massage direkte i hjemmet hos dig.

Afspændende wellness massage

Er til dig der har brug for at komme ned i gear efter en lang dag, eller bare har brug for at forkæle dig selv. Her har vi fokus på at få kroppen i balance og afspænde de steder i kroppen, du har brug for.

45 minutter: 399,-
60 minutter: 499,-

Dybdegående massage

Denne behandling er til dig med udbredte muskelspændinger, spændingshovedpine eller til dig der blot ønsker, at der bliver taget hårdere fat. Her benytter vi os af teknikker fra fysioterapien til at komme dybere ned i muskelvævet. Ønsker man inhibering af myoser eller triggerpunktsbehandling, er denne behandling også rettet til dig.

45 minutter: 449,-
60 minutter: 549,-

Er det noget for dig, kan du også finde mere information på vores hjemmeside, hvor du også kan booke en tid i vores kalender.

eller

Book tider her