OM OS

Rødovres hyggeligste fitnesscenter

Rødovre Fitness Club er et privatejet og lokalt forankret fitness- og wellnesscenter med mange samarbejdspartnere under samme tag. Vi har cirka 2000 kvm fitnessareal med 5 sale samt selvstændige samarbejdspartnere som mange personlige trænere, poledance studio, frisørsalon, massageklinik, fysioterapiklinik, mavedanseskole, TRX studio ved Make Friends With Your Body og ikke mindst Love2dance med mange dansehold for børn, unge og voksne.

Fitnesscentret har begrænset receptionstid for nye indmeldelser og fremvisning. Der er selvbetjent adgang for medlemmer kl 05 – 24 alle ugens dage året rundt – kun undtaget Nytårsaften, hvor vi lukker kl. 20.00 og 1. januar, hvor vi først åbner kl 12.00.

Vi har siden vi startede i april 2015 haft vokseværk i form af mange flere hold på ugeskemaet, men også i form af flere lokaler. Vi er ikke kun et motionscenter, vi samarbejder med flere forskellige trænings- og sundhedsudbydere, som også anvender lokalerne og har deres egne kunder. På den måde er der næsten altid en eller anden form for aktivitet i huset – og det nyder vi!

“Hos os kan næsten alt lade sig gøre – Du skal bare spørge!”

Vi ønsker at alle vores medlemmer og andre kunder skal kunne føle sig hjemme. Vi bestræber os på at omgivelserne altid fremstår pæne, rene og ryddelige. Udstyret skal altid være rent og fungere. Vi opfordrer altid alle vores medlemmer og andre kunder til at respektere dette og selv at deltage aktivt i at holde centret hygiejnisk rent og ryddeligt.

Hos os træner vi sammen under rolige, afslappede og hyggelige forhold. Det er samtidig en god social base for mange af vores medlemmer. Her møder du dine nye venner!

Vi henvender os til alle med behov for sund motion, genoptræning, skadeforebyggelse og samtidig til idrætsklubber, små og mellemstore virksomheder med behov for fitness- og sundhedsydelser i Rødovre.

Vi tilbyder al klassisk fitnesstræning, flere personlige trænere samt en stor holdplan med specielle holdtyper med super dygtige instruktører, som alle er indstillet på at yde den bedste personlige vejledning.

Træning for børn over 10 år:

Vi tilbyder, at forældre med børn fra 10 års alderen kan træne sammen. Det eneste det kræver, er en enkelt grundig gennemgang af udstyret sammen med vores instruktør. Herefter kan familien træne sammen på egen hånd så tit de har lyst. Børn under 15 år må ikke træne alene uden en godkendelse fra en forældre.

Samarbejdspartnere:

Nedenstående selvstændige virksomheder og foreninger kan du også træffe i huset:

Fit and Jump DenmarkLove2Dance, ElitepoleDanmarks Mavedanserskole, Hair and Lashes by TanjaMake Friends With Your Body, Rødovre Mighty Bulls, Boldklubben Rødovre, Red Rabbits, Rødovre Håndboldklub.

Vi samarbejder gerne med lokale virksomheder, foreninger eller lignende – kontakt os og hør nærmere.

Rødovre Fitness Club

Rødovres hyggeligste motionscenter

Her er alt hvad du behøver og mere til.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.